Bingo Spellen
Jackpot City Bingo
Jackpot City Bingo

Jackpot City Bingo is een dochtersite van Jackpot City Casino. Het is een online bingo site dat software van Microgaming gebruikt. Jackpot City Bingo wordt geopereert door Digimedia Ltd en licentie op Malta. Spelers worden op de homepagina van Jackpot City Bingo begeleid door de website host Bella. Chat speelt een grote rol bij de speelervaringen van Jackpot City Bingo. Moderators creëren een geweldige sfeer voor de spelers en doen goed werk bij het uitleggen van promoties.

Spelmogelijkheden

Bij Jackpot City Bingo kun je in verschillende bingo kamers 90 ball bingo en 75 ball bingo spelen waar er om de 6 minuten een nieuw spel wordt gespeeld. Zo zijn er bingo chat games die elke dag prijzen als €120 uitdelen. Sommige bingokamers hebben een progressieve Jackpot van €5000. Tot slot zijn er bingo spellen die beginnen met een progressieve jackpot van €50.000 en ongelofelijk hoog kunnen oplopen.

Andere spellen die gespeeld kunnen worden bij Jackpot City Bingo zijn onder andere Video Slot Bingo, Progressive Bingo, Scatch Card Bingo en Bingo Slots.

Storten

Om bij Jackpot City Bingo te kunnen spelen zul je een account moeten aanmaken en geld storten. Geld storten kan op vele verschillende manieren. Wat voorbeelden van deze manieren zijn betaalkaarten als Visa, MasterCard en Maestro. Het is ook mogelijk om een direct bank transfer als stortingsmethode te gebruiken. Naast deze stortingsmogelijkheden kan de speler ook nog online rekeningen als Click2Pay en ClickandBuy gebruiken om hun account op te waarderen.

Promoties

Jackpot City Bingo biedt haar spelers 3x keer een welkomstbonus aan van 100% tot een maximaal van €300 euro. Naast maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse promoties

heeft Jackpot City Bingo gratis bingo spellen rond lunchtijd en begin van de avond. Spelers hoeven voor deze Bingo spellen geen geld op hun account te hebben om mee te doen. Het beste is nog dat zij met deze gratis spellen echt geld kunnen verdienen!

Speel mee en win

Nieuwsgierig geworden naar wat Jackpot City Bingo haar spelers biedt? Misschien ben jij de gelukkige die zomaar een progressieve jackpot te pakken krijgt! Meld je aan bij Jackpot City Bingo door op de afbeelding te klikken. Laat de ballen maar rollen!