Bingo Spellen
Nieuwe spannende slot game bij Giggle Bingo: de Mystique Grove video slot
Nieuwe spannende slot game bij Giggle Bingo: de Mystique Grove video slot

Giggle Bingo is een van grootste online bingo ‘communities’ ter wereld. Het is altijd gezellig bij Giggle Bingo, en er worden in deze populaire Bingo Room dagelijks fantastische prijzen weggegeven waardoor bingo spelers maar blijven lachen en blijven terugkomen voor meer.

Voor de bingo liefhebbers die ter afwisseling af en toe een online slot game willen spelen is daar bij Giggle Bingo alle mogelijkheid toe. Vanuit de Giggle Bingo software kunnen er ook een groot aantal fantastische slot games en video gokkasten gespeeld worden.

Er zijn een aantal nieuwe slot games toegevoegd aan het assortiment, en een ervan is de Mystique Grove video slot game.

In Mystique Grove staat het sprookjesachtige land van elven, voorspoed en geluk centraal. Het koninkrijk van magische winsten kan met een enkele spin binnengetreden worden. Er is een geheime tuin vol met prachtige geurige bloemen, en door middel van het creëren van een boeket zul je zien dat je winsten maar blijven aangroeien.

Het design van de Mystique Grove video slot is een artistiek hoogstandje waarin het sprookjesachtige thema op spectaculaire wijze tot zijn recht komt. Betoverende elven fladderen tussen de reels door en zorgen voor lucratieve rewards. Af en toe komt er ook een gemene koningin tevoorschijn, maar die staat aan jouw kant, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De speelervaring wordt nog plezieriger en interessanter door de originele muziek die speciaal voor Mystique Grove geschreven is. De gelukbrengende elven hoeven niet per se op de paylines terecht te komen om je winst te brengen, want Mystique Grove is een ‘All Pays™’ game. Wordt de bonus getriggerd, dan brengen de spectaculaire bloeiende bloemen die tevoorschijn komen je fantastische winst.