Bingo Spellen
Speel Video Slot Arctic Fortune by Giggle Bingo
Speel Video Slot Arctic Fortune by Giggle Bingo

Spannende nieuwe game bij Giggle Bingo: de Arctic Fortune video slot

Giggle Bingo is een van de snelst groeiende bingo ‘communities’ op het internet. Er wordt heel wat af gelachen in de Bingo chat rooms, en dat lachen heeft in de meeste gevallen zeker te maken met de vele prijzen die dagelijks weggegeven worden.

Bingo spelers die ter afwisseling eens een online casino game willen spelen kunnen dat zeer zeker ook. Er zijn een groot aantal fantastische slot games en video slot games die vanuit de Giggle Bingo software gespeeld kunnen worden.

Een van de nieuwste spannende fruitautomaten die nu bij Giggle Bingo gespeeld kunnen worden is de Arctic Fortune slot game.

DOE MEE AAN DE ZOEKTOCHT NAAR NOORDSE RIJKDOM

Sla je bontvel om en scherp je strijdbijl aan, het is tijd om op zoek te gaan naar eeuwenoude schatten!

De bevroren woestenij van het noorden, waar machtige krijgers dapper hun schepen bevaren op zoek naar ongekende rijkdom, is het avontuurlijke fantasie thema van de nieuwste Giggle Bingo video slot game, Arctic Fortune.

Het is een van de nieuwe generatie video slot games met 5 reels en geen paylines, maar wel 1024 manieren om te winnen door middel van combinaties van multipliers, gratis spins en bonussen.

Verschijnen er drie, vier of vijf landkaarten op de reels waarop de verborgen schatten worden aangegeven, dan krijgt de speler een bonus waarmee hij tot wel 40 re-triggering spins en multipliers kan scoren. Wanneer de Wild, het prachtige Arctic Fortune schild, tevoorschijn komt op de tweede of vierde reel, worden de winstkansen aanzienlijk verhoogd.

Spelers die houden van avontuur en fantastische rewards zullen zeer onder de indruk zijn van de Arctic Video slot.