Bingo Spellen
Williamhill bingo
Williamhill bingo

Williamhill is een van de grootste bookmakers in de Verenigd Koningrijk, en geeft haar klanten de mogelijkheid om te wedden op sportwedstrijden. Naast sportwedstrijden biedt de organisatie online casino spellen, online bingo en online poker aan. In dit artikel gaan we dieper in op het Bingo aanbod van Williamhill.

WilliamHill Bingo spellen

Wie zin heeft in een potje Bingo, kan altijd bij Williamhill terecht. Williamhill Bingo heeft bingospellen voor nieuwe spelers, maar ook voor de gevorderde spelers, elk met fantastische prijzen. Zo heb je keuze uit 90 Ball Bingo, 80 Ball Bingo, 75 Ball Bingo, 75 Ball Pattern Bingo, Multi-Variant Bingo en Joker Jackpot. Kamers kunnen meerdere Jackpots bevatten. Williamhill heeft ook bingo spellen speelbaar op je mobiel.
Budget spelers kunnen terecht in de Bargain Basement, waar spellen vanaf 1 penny beginnen en kaarten voor 2 pennies verkocht worden. De Arrivals Lounge van Williamhill biedt vele gratis spellen aan waar echt geld gewonnen kan worden.
Als je enige vragen mocht hebben is het mogelijk om in de Chat Rooms met moderators te praten, die je maar al te graag verder helpen.

Promoties

Als je je bij Williamhill Bingo inschrijft kan je aanmerking komen voor een 25 pound bonus door het volgende te doen: Maak een account aan en spendeer 10 pound aan bingo kaarten binnen 7 dagen. Je bonus zal automatisch bijgeschreven worden op je bingo bonus account.
Naast de welkomstbonus zijn er iedere maand tal andere bonussen die men kan claimen. DIt zijn bonussen zoals “Spend 10, get 10″ of Free bingo voor echt geld.

Speel bingo bij Williamhill

Hetgeen waar Williamhill Bingo zich onderscheidt van andere online bingo aanbieders zijn de kleurijke, leuke en flashy spellen. Of je nu nieuw bent, een flinke jackpot probeert binnen te halen of gewoon een pauze van de dagelijkse leven nodig hebt, bij Williamhill ben je bij het juiste adres als het om Bingo gaat. VIa dit artikel kun je direct een account aanmaken!