Bingo Spellen
Jogo Bingo
TaalNederlands Casino
Waardering
Software
Bonus0 %
Betalen metiDealMastercardVisaPaysafe Card
Nu Proberen + Bonus

Jogo Bingo review

Hoewel de website van Jogo Bingo er wat simpeler uit lijkt te zien zal je als speler bij dit platform toch zeker niet teleurgesteld worden. Bij het uitvoeren van onze review hebben we namelijk gezien dat je in het Nederlands eenvoudig terecht kunt voor het spelen van bingo en dat je eventueel ook doorverwezen kun worden naar andere populaire gokspellen. Als je bij Jogo Bingo wilt gaan spelen ben je niet verplicht om een account aan te maken, maar dit uiteraard wel handig. Wil je inderdaad geen verplichting aangaan? Dan kun je bij Jogo Bingo ook inloggen als gast, waar het ook gewoon mogelijk is om een spelsessie voor geld te gaan spelen.

Geld storten voor het spelen van bingo

Als je bij Jogo Bingo wilt gaan spelen met eigen geld kan dit natuurlijk altijd eenvoudig. Zoals gezegd kun je zowel als aangemelde speler aan de slag als dat je gaat spelen als een gast. Om een bingokaart te kopen kun je zowel telefonisch geld toevoegen als gebruik maken van iDeal. Als je telefonisch een opwaardering wilt laten plaatsvinden zal je moeten bellen met een 0900 nummer. Hierdoor kun je per gesprek een bedrag van 1,30 toevoegen, maar ook storten per SMS naar een bepaald nummer is een optie. Het maximale bedrag dat je toe kunt voegen door te storten per telefoon is € 10 euro. Kies je echter voor een andere betalingsmethode? Dan kun je vanaf € 10 euro een bedrag aan je tegoed toe laten voegen. Door gebruik te maken van methodes als iDeal of PaySafeCard kun je altijd snel over geld beschikken, omdat ook deze elektronische stortingen direct in je online bingo account verwerkt zullen worden.

Uitbetalingen bij Jogo Bingo

Wanneer je geld gewonnen hebt bij Jogo Bingo wil je dit wellicht over laten maken naar je eigen account. Om een uitbetaling aan te kunnen vragen zal je natuurlijk een aantal gegevens in moeten geven van de bankrekening waar de winst naartoe gestort mag worden. Opvallend is dat storten mogelijk is met zeer kleine bedragen, maar dat je bij een uitbetaling minimaal 50 euro moet hebben gewonnen. Anderzijds is dit natuurlijk niet heel erg, omdat je zo al direct een leuk minimum spaardoel hebt waar je jezelf aan zal moeten houden. Heb je een uitbetaling aangevraagd? Dan zal deze zo spoedig mogelijk worden verwerkt. Dit betekend uiteraard dat gewonnen geld altijd al binnen een paar dagen op je rekening beschikbaar zal zijn.

Online bingokaarten kopen

Bij Jogo Bingo wordt er gespeeld volgens één vast systeem. Hierbij kun je tot maximaal 10 bingokaarten kopen, die allemaal aan de hand van het 75 ballen bingo afgehandeld zullen worden. Als je gaat spelen met bingokaarten moet je er bij Jogo Bingo wel altijd rekening mee houden dat er een tijdslimiet is om kaarten aan te schaffen. Als je kaarten gaat kopen moet je weten dat deze bovendien beschikbaar zijn in verschillende waardes. Zo kun je bij Jogo Bingo aan de slag met kaarten vanaf € 0,05 cent per stuk en is de maximale bingokaartwaarde die beschikbaar is een bedrag van € 0,50 eurocent.

Contact opnemen met Jogo Bingo

De contactmogelijkheden voor Jogo Bingo zijn niet zo breed als dat je bijvoorbeeld bij Bingo Cams kunt genieten, maar desalniettemin zal je toch op verschillende manieren je vragen beantwoord kunnen krijgen. De FAQ die je bij Jogo Bingo kunt vinden is in ieder geval uitstekend voor een antwoord op de meest gestelde vragen. Daarnaast kun je contact opnemen via het contactformulier op de website, wat volgens ons ook een dikke voldoende scoort.